Stapjes in de goede richting


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...Het is bijna niet te geloven, maar er is meer dan 4 liter vocht uit de buik van Jitske gekomen!
Dit lucht op zich natuurlijk al erg op, maar heeft ook als voordeel dat Jitske nu mag stoppen met het nemen van laxeermiddel. En dus hoeft ze dan niet meer om de haverklap op die po-stoel te gaan zitten om met heel veel kracht kleine beetjes door haar verdoofde darmen te persen.
En dat betekent dat ze ook minder haar bed uit hoeft en langer en dieper kan slapen.
Eindelijk stapjes in de goede richting.


Jitske

  • Een blog, eentje van mijzelf daar had ik nooit eerder aan gedacht. Dat is voor andere mensen. Ik ben niet zo van de computers, nooit geweest ook. Ben het snel zat op de een of andere manier, heb er geen geduld voor. Maar dit is dan nu toch anders. Graag wil ik mijn liefsten op de hoogte brengen van hoe het met mij gaat. Ik zal jullie proberen zo goed en zo kwaad in te lichten over wat er met en in mij gebeurt. Ook omdat het misschien voor jullie lastig is om altijd maar te moeten bellen. Je hebt ook niet altijd even veel zin om mij aan de lijn te krijgen, maar bent wel oprecht ge├»nteresseerd naar hoe het met me gaat. Hier heb ik respect voor en daar is dan ook deze blog voor bedoeld.

Gastenboek

Vorige berichten

Archief

Mijn foto's

Mijn filmpjes

Mijn links