Heel slecht nieuws


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...Lieve mensen, het volgende bericht valt me erg zwaar, en ik wil dat jullie ook voorbereid zijn op het krijgen van slecht nieuws.

Deze woensdag 6 augustus zijn de artsen aan het bed van Jitske gekomen met de mededeling dat de ziekte zich zeer snel ontwikkeld heeft. De symptomen waar Jitske de laatste tijd mee te kampen heeft duiden er op dat de tumor en de uitzaaiingen beslag genomen hebben van vitale organen en lichaamsfuncties hebben aangetast. Dit proces is niet meer onder controle te krijgen en zal zich onverminderd voortzetten. De boodschap is gegeven dat het team van medisch specialisten in feite niets meer voor Jitske kunnen doen en dat zij zich voor moet bereiden op de eindfase. Tijdens deze fase zal er alleen nog aan pijnbestrijding worden gedaan.

Deze boodschap is keihard aangekomen en we kunnen het zelf nog maar nauwelijks beseffen.
Het voelt heel onwerkelijk, en toch is het realiteit. We zien dat Jitske met de dag achter uitgaat, meer pijn ervaart en steeds zwakker wordt. Het is helaas onontkoombaar: Jitske zal binnen afzienbare tijd het leven gaan verlaten.

Wij willen er voor zorgen dat Jitske zo spoedig mogelijk naar huis kan komen om daar de laatste fase van haar ziekte door te maken. We zijn momenteel voorbereidingen aan het treffen om thuis de benodigde zorg te kunnen verlenen.

Contact met Jitske is momenteel niet of nauwelijks mogelijk. Wil je (later) op bezoek komen of haar telefonisch even spreken, stem dit dan van te voren even af met Evelien of mij of dit mogelijk is. (Je krijgt sowieso toch met 1 van ons te maken omdat Jitske haar telefoon bij ons in beheer heeft gegeven).


Jitske

  • Een blog, eentje van mijzelf daar had ik nooit eerder aan gedacht. Dat is voor andere mensen. Ik ben niet zo van de computers, nooit geweest ook. Ben het snel zat op de een of andere manier, heb er geen geduld voor. Maar dit is dan nu toch anders. Graag wil ik mijn liefsten op de hoogte brengen van hoe het met mij gaat. Ik zal jullie proberen zo goed en zo kwaad in te lichten over wat er met en in mij gebeurt. Ook omdat het misschien voor jullie lastig is om altijd maar te moeten bellen. Je hebt ook niet altijd even veel zin om mij aan de lijn te krijgen, maar bent wel oprecht ge├»nteresseerd naar hoe het met me gaat. Hier heb ik respect voor en daar is dan ook deze blog voor bedoeld.

Gastenboek

Vorige berichten

Archief

Mijn foto's

Mijn filmpjes

Mijn links