Jitske is weer thuis


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...Donderdagmorgen 7 augustus is Jitske met de ziekenwagen naar huis vervoerd om thuis de laatste fase van haar ziekte door te maken. We zien de conditie van Jitske met de dag verslechteren en vrezen dat haar niet veel tijd op deze aarde meer gegund zal worden.
De ziekte bezorgt haar zoveel pijn dat er grote doses pijnstillers benodigd zijn om het enigszins dragelijk te houden. Keerzijde hiervan is dat Jitske zich constant in een soort halfslaap bevindt en niet of nauwelijks aanspreekbaar is.


Jitske

  • Een blog, eentje van mijzelf daar had ik nooit eerder aan gedacht. Dat is voor andere mensen. Ik ben niet zo van de computers, nooit geweest ook. Ben het snel zat op de een of andere manier, heb er geen geduld voor. Maar dit is dan nu toch anders. Graag wil ik mijn liefsten op de hoogte brengen van hoe het met mij gaat. Ik zal jullie proberen zo goed en zo kwaad in te lichten over wat er met en in mij gebeurt. Ook omdat het misschien voor jullie lastig is om altijd maar te moeten bellen. Je hebt ook niet altijd even veel zin om mij aan de lijn te krijgen, maar bent wel oprecht ge├»nteresseerd naar hoe het met me gaat. Hier heb ik respect voor en daar is dan ook deze blog voor bedoeld.

Gastenboek

Vorige berichten

Archief

Mijn foto's

Mijn filmpjes

Mijn links